Over Ontdek Amersfoort

Ontdek Amersfoort is een platform waarop locals hun ervaringen met Amersfoort kunnen delen. Het platform is speciaal ontworpen voor iedereen die verliefd is op de stad en dat in de vorm van inspirerende berichten met je wil delen. Door middel van een take-over op Instagram en een Keimmunity interview zullen inwoners van Amersfoort en omstreken je meenemen naar plekken die hun hart hebben gestolen. 

Woord van onze founder

“Hi, wat ontzettend leuk dat je onze website hebt gevonden. Ik ben Evelyne (26) en ik ben Ontdek Amersfoort gestart omdat ik onze stad op de kaart wil zetten. Ik heb 25 jaar met heel veel liefde in Amersfoort gewoond. Mijn liefde voor de stad is nog steeds sterk, maar ik woon sinds kort in Leusden. Daar heb ik een heel leuk appartement met mijn vriend en hondje. Plus ik ben alsnog in 15 minuten in onze mooie binnenstad. Dus zo erg is dat nog niet ;)!

Evelyne de Jong

Naast dat ik graag mijn liefde voor de stad met je deel, weet ik dat velen anderen met mij deze passie delen. Dus verwacht op Ontdek Amersfoort veel tips van andere creatievelingen uit onze regio. We bundelen onze inspiratie in de vorm een Keimmunity (Keistad + community). Ken je Amersfoort nog niet of wil je onze stad beter leren kennen? Dan hoop ik dat we je via ons platform mogen inspireren om op ontdekkingstocht te gaan in Amersfoort.

Wat ik verder doe in het dagelijks leven? Ik kan lastig stil zitten en mijn hoofd zit bomvol toffe ideeën en concepten. Naast Ontdek Amersfoort kom je mij dus ook op andere plekken tegen. Zo run ik een reisplaform over fit en betaalbaar reizen en daarnaast ondersteun ik ondernemende vrouwen met betaalbare online marketing in regio Utrecht.”