Leer ons kennen!

Ontdek Amersfoort is een platform waarop locals hun ervaringen met Amersfoort kunnen delen. Het platform is speciaal ontworpen voor iedereen die verliefd is op de stad en dat in de vorm van inspirerende berichten met je wil delen. Door middel van een take-over op Instagram en een Keimmunity interview zullen inwoners van Amersfoort en omstreken je meenemen naar plekken die hun hart hebben gestolen. 

Evelyne de Jong

Woord van de founder

“Hi, wat ontzettend leuk dat je onze website hebt gevonden. Ik ben Evelyne (27) en ik ben Ontdek Amersfoort gestart omdat ik onze stad op de kaart wil zetten.

Ik heb 25 jaar met heel veel liefde in Amersfoort gewoond. Mijn liefde voor de stad is nog steeds sterk, maar ik woon sinds kort in Leusden. 

Naast dat ik graag mijn liefde voor de stad met je deel, weet ik dat velen anderen met mij deze passie delen.

Dus verwacht op Ontdek Amersfoort veel tips van andere creatievelingen uit onze regio. We bundelen onze inspiratie in de vorm een Keimmunity (Keistad + community). 

Ken je Amersfoort nog niet of wil je onze stad beter leren kennen? Dan hoop ik dat we je via ons platform mogen inspireren om op ontdekkingstocht te gaan in Amersfoort.” – Evelyne de Jong