Keimmunity Sara Bartels - Sara Anne - Ontdek Amersfoort

Keimmunity: Sara Bartels

In Amersfoort wonen veel geweldige mensen. Ieder zo z’n eigen verhaal. Om te laten zien hoe groot onze keimunnity (keistad community) is, delen we interviews met mensen die zich inzetten voor onze stad. Ieder op een eigen manier. Sara Bartels is fulltime creatief onderneemster en woont met veel plezier in het centrum van Amersfoort.

1. Hey! Nice to meet you. Wie ben je?

“Hi! Leuk je te ontmoeten, Mijn naam is Sara Bartels, en woon sinds vijf jaar samen met lief Niels en hondje Louie in het mooie Amersfoort. Na even wennen, wil ik hier nooit meer weg!”

2. Wat is jouw relatie met Amersfoort?

“Hoe ik in Amersfoort terecht kom? Voor de liefde! Samen met vriend Niels konden we een leuk appartement midden in het centrum van Amersfoort huren. Dat lieten we ons geen twee keer zeggen. Hier hebben we met veel plezier een aantal jaar gewoond. Sinds kort zijn we verhuisd naar een fijn (nieuwbouw) huis in Kruiskamp. Zelf kom ik uit de Zaanstreek, maar na even winnen wil ook nooit meer weg uit het mooie Amersfoort. De fijne sfeer, de prachtige kronkelstraatjes in het centrum én alles binnen handbereik. Ik ga nóóit meer weg.”

3. Wat doe je in het dagelijks leven?

“Onder de naam sara.anne maak ik illustraties, kaarten en posters. Met veel liefde maak ik ook ontwerpen op maat, zoals geboorte- en trouwkaarten. Dit doe ik sinds dit jaar fulltime: spannend, leuk en héél leerzaam. Het is leuk om te zien hoeveel creatieve ondernemers er in Amersfoort wonen, wat zit hier in het water?”

BEKIJK OOK DE TAKE-OVER VAN SARA OP ONZE INSTAGRAM PAGINA!

4. Wat vind je tof aan Amersfoort?

“Ik vind Amersfoort een heerlijke stad! Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik. Fijne hotspots in de stad, een prachtig oud centrum, er worden veel culturele evenementen georganiseerd, centraal gelegen én de natuur dichtbij. Wat wilt een mens nog meer?”

5. Heb je een favoriete hotspot waar je graag heen gaat?

“Zeker! Om de leukste cadeautjes te shoppen en heerlijk-net-even-anders te lunchen ga ik graag naar Blur. Probeer vooral de (vegan) tosti, bananen smoothie én lekkere koffie. Met een beetje geluk zit je heerlijk in het zonnetje op het terras. Voor thee en taartjes ga ik naar het fijne Buuf in de Serre: hele leuke, lichte ruimte waar de lekkerste taartjes worden gemaakt. Avondeten bij Hete Kolen of Hoog Vuur. En, om je dag compleet te maken sluit je af met een film bij De Lieve Vrouw.”

6. Wat moet iedereen volgens jou doen als ze in Amersfoort zijn?

“Eigenlijk de vorige hotspots afgaan in willekeurige volgorde. En vergeet de rondvaart niet, Amersfoort is prachtig én zeker vanaf het water.”

Bekijk hier ook onze andere Keimmunity interviews! 

Foto credits: Louise Boonstoppel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *