Keimmunity Sanne Miedema Sanne Schrijf Stukjes Ontdek Amersfoort

Keimmunity: Sanne Steensma

In Amersfoort wonen veel geweldige mensen. Ieder zo z’n eigen verhaal. Om te laten zien hoe groot onze keimunnity (keistad community) is, delen we interviews met mensen die zich inzetten voor onze stad. Ieder op een eigen manier. Sanne ken je misschien door haar blog Sanne Schrijf Stukjes (bestaat nu niet meer). Deze topper is nu bezig met het haar blog La Fraise over carrière tips voor millennials.

1. Hey! Nice to meet you. Wie ben je?

“Ik ben Sanne, 29 jaar en ik woon samen met mijn man Wouter en twee katten in Amersfoort Vathorst.”

2. Wat is jouw relatie met Amersfoort?

“Ik ben er gaan wonen omdat ik destijds een vast contract kreeg en ik het helemaal zat was om steeds met de stoptrein naar Amersfoort af te reizen. Amersfoort trok me eigenlijk niet echt, het was vooral erg makkelijk, ik kon immers op de fiets naar het werk. Maar, eerlijk is eerlijk, ik ben toch wel een beetje verliefd op Amersfoort geworden.”

3. Wat doe je in het dagelijks leven?

“Ik werk bij Beeckestijn Business School in Leusden als programma coördinator. Maar daarnaast ben ik ook druk bezig met het opzetten van mijn eigen online platform, deze hoop ik begin oktober te gaan lanceren. Verder probeer ik twee á drie keer in de week te sporten en rij ik paard bij Stal Groenendaal. Ik lees graag boeken over van alles en nog wat, ik hou er van van om met brush pennen in de weer te gaan of lekker te freubelen in mijn bullet journal.”

BEKIJK OOK DE TAKE-OVER VAN SANNE OP ONZE INSTAGRAM PAGINA!

4. Wat vind je tof aan Amersfoort?

“Ik vind de binnenstad prachtig. Ik blijf iedere keer weer nieuwe mooie en fotogenieke plekjes ontdekken. Daarnaast ben je zo in de natuur. Zeker waar ik woon kan ik zo wandelen, hardlopen of skeeleren tussen de weilanden en de rust opzoeken. Maar ook de Soestduinen of Nimmerdor zijn nooit ver weg en absoluut prachtige gebieden om te zijn.”

5. Heb je een favoriete hotspot waar je graag heen gaat?

The Blueberry of Bij Daphne in de Kas voor een brunch of lunch in het weekend, stadscafé Amersfoort voor een borrel en SEM sla en meer voor een lunch met vriendinnen. Maar er zijn nog zoveel meer plekken waar ik kom, echt te veel om op te noemen.”

6. Wat moet iedereen volgens jou doen als ze in Amersfoort zijn?

“Eigenlijk gewoon rondstruinen door de binnenstad. Er zijn zoveel mooie en unieke plekjes, gezellige restaurantjes en leuke winkeltjes. Dat is ook één van de dingen die ik het liefste doe; een beetje verdwalen in de binnenstad.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *