Keimmunity RalfSilvius Ontdek Amersfoort

Keimmunity: Ralf Silvius

In Amersfoort wonen veel geweldige mensen. Ieder zo z’n eigen verhaal. Om te laten zien hoe groot onze keimunnity (keistad community) is, delen we interviews met mensen die zich inzetten voor onze stad. Ieder op een eigen manier. Ralf zet zich in voor de stad door deze op een creatieve manier in de spotlight te zetten.

1. Hey! Nice to meet you. Wie ben je?

“Hoi! Ik ben Ralf Silvius. Creatieve beeldmaker en import Amersfoorter. Op mijn 18e in Amersfoort komen wonen, twee keer verhuisd en steeds weer terug gekomen. Na 14 jaar is het nog steeds mijn keistad.”

2. Wat is jouw relatie met Amersfoort?

“Naast dat ik in Amersfoort woon, organiseer ik samen met mijn vriendin Caroline verschillende Instagram initiatieven in onze mooie stad zoals Instawalk Amersfoort & Instaride033. Waarbij je wandelend of fietsend Amersfoort (en omgeving) leert kennen door jouw camera.”

3. Wat doe je in het dagelijks leven?

“Sinds maart dit jaar heb ik de overstap gemaakt van de ene droombaan naar de andere. Na acht jaar CliniClown te zijn geweest, ben ik nu volledig als ZZP’er aan de slag met Ralf Silvius Creative Content. Concept ontwikkeling, (360º) fotografie, videografie en alles wat met beeld te maken heeft voor bedrijven die goed doen.”

BEKIJK OOK DE TAKE-OVER VAN RALF OP ONZE INSTAGRAM PAGINA!

4. Wat vind je tof aan Amersfoort?

“Amersfoort is tof, omdat het bruist van de creativiteit en dat is nou nét wat mij zo inspireert. Naast dat is het voor mij ook belangrijk dat de stad omgeven is door prachtige natuur met mooie plekken waar ik tot rust kan komen.”

5. Heb je een favoriete hotspot waar je graag heen gaat?

“Voor de beste koffie ga ik naar Livingstone Coffee, voor inspiratie en gezelligheid naar atelier Frankie and Olive en om mijn handelsmerk bij te houden ben ik regelmatig te vinden in The Barbershop van Vincent van Damme.”

6. Wat moet iedereen volgens jou doen als ze in Amersfoort zijn?

“Vorig jaar ben ik voor het eerst de Onze Lieve Vrouwetoren op geweest en dat raad ik iedereen aan op een mooie heldere dag. Een prachtig uitzicht en een mooie manier de stad van een hele andere kant te bekijken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *