FuckUpNightsAmersfoort_LindaBouritiusPhotography_52

FuckUp Nights Amersfoort laat zien dat je van jouw fouten kunt leren!

Ze zeggen allemaal dat je leert van de fouten die je maakt. Ik vind dat zoiets dat mijn oma zou zeggen of dat op een wijsheid tegeltje is gedrukt. Nee, fouten maak ik liever niet. Ik heb faalangst en zie fouten als iets slecht. Liever kruip ik onder een dekentje en knijp ik mijn ogen dicht in de hoop dat het allemaal een nachtmerrie was. Maar is er een manier om mijn perspectief te veranderen? Jazeker! FuckUp Nights Amersfoort laat op 27 september zien dat fouten maken de normaalste zaak van de wereld is.

Van fouten maken leer je!

Bij FuckUp Nights worden fouten maken gevierd. Sprekers laten je inzien dat het niks is om je voor te schamen. We maken allemaal weleens verkeerde beslissingen en we mogen fouten maken. Het leven en ondernemerschap is tenslotte een leerproces.

Al is het wel zo dat we in deze tijd meer gewend zijn om onze successen te delen. Zo wordt er meer gedeeld hoeveel volgers je hebt bereikt op Instagram, hoeveel klanten je binnen hebt gehaald of de financiering van dat ene pand dat rond is. We verhullen nog te vaak als dingen minder gaan. Tijd om daar verandering in te brengen en onze FuckUps te vieren.

Ben jij erbij?

Van FuckUp Nights mogen we twee kaartjes weggeven. Tof toch. Hoe kun je winnen? Laat op onze Instagram pagina voor 27 september een reactie achter waarin jij vertelt welke FuckUp jij zou willen vieren.

Wil je dit toffe evenement niet missen? Koop dan nu een kaartje voor FuckUp Nights Amersfoort online of aan de deur.

Foto: Linda Bouritius Photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *